Over Jac vd Heijden

Jac van der Heijden
Jac van der Heijden

Als 17 jarige stapte ik op de fiets opzoek naar werk. Studeren was niet mijn ding en ik was liever met mijn handen bezig.

Het eerste bedrijf wat ik tegenkwam op mijn fietstocht was Wilvo metaalbewerking in bergeijk. De stoute schoenen aan en aanbellen. Een kort kennismakingsgesprek volgde met als uitkomst dat ik de dag erna meteen kon beginnen.

Zo ben ik in de metaal terecht gekomen. De basis was gelegd. Mijn interesse in de metaal nam toe. Vele cursussen en praktijkervaring hebben mij gebracht tot waar ik nu ben. Mijn interesse lag voor een deel ook op interieur gebied. Hoe vaak zie je niet metaal voorbij komen in een interieur?

Bij een volgende werkgever wilde ik gericht meer bezig zijn met interieur. Hoe leuk is het om producten terug te zien die uit jouw handen komen! Uiteindelijk verhuisde ik naar Den bosch waar ik een nieuwe werkgever vond die net als de vorige ook interieur gerelateerd was op metaal gebied.

Kortom 3 werkgevers verder in 20 jaar en een hoop ervaring en kennis opgedaan!

Tot 2012..CRISIS! en dus ook voor mij een economisch ontslag. Wat ga je dan doen? Na het overbrengen van het ontslag nieuws aan het thuisfront kreeg ik als reactie: “Dan begin je toch voor jezelf..dat is wat je wil” En inderdaad dat was wat ik wilde. Ik huurde een werkplaats met de broodnodige gereedschappen en machines om aan de slag te kunnen. Wederom de stoute schoenen aan en aanbellen bij bedrijven om opdrachten binnen te halen.

Metaal en Interieur is geboren!!

Het allerleukste om te doen is het hebben van persoonlijk contact met opdrachtgevers of mensen met dezelfde interesses op interieur gebied. Het delen van mijn ervaring en elkaars passie en vooral die blije blik in iemand zijn ogen zien wanneer je een opdracht naar tevredenheid afgeleverd hebt.

Mijn doel voor Metaal en Interieur voor de komende jaren: Innovatief ondernemen. Open staan voor nieuwe ideeën en concepten. Niet achter de kudde aanlopen maar voorop staan. Laten zien waar je voor staat en vooral nakomen wat afgesproken is. Is er een keer iets dan moet het opgelost worden.

– Jac van der Heijden –

Scroll naar boven