Stalen pui met draaideur

Stalen pui met draaideur

stalen pui met draaideur

Wij hebben een leuk project in Vught afgerond. Tijdens het gesprek met de klant kwam een duidelijke wens en vraag naar voren: ‘’Kunnen jullie ervoor zorgen dat onze lange en donkere hal meer daglicht krijgt?’’. Zonder twijfel antwoordden wij volmondig ja! Een veelvoorkomende vraag waar wij een zeer geschikte oplossing voor hebben: stalen deuren met veel glas. Onze specialisten begonnen met schetsen en al snel werd de wens van de klant boven verwachting gerealiseerd! Weer een tevreden klant!

Voldoende licht

Na een analyse van de ruimte werd geconcludeerd dat er niet voldoende plek was voor dubbele deuren maar te veel plek voor één deur. We adviseerden de klant om te kiezen voor een stalen deur met zijlicht. Deze specifieke stalen deur staat bekend om transparantie, openheid en een optimale lichtinval. Heel simpel gezegd bestaat een stalen deur met zijlicht uit een deur met links of rechts vaste ramen waardoor licht altijd door de gang kan schijnen. Ten slotte is natuurlijk gekozen voor een stalen deur met een zo groot mogelijke oppervlakte van glas. Want hoe meer glas, hoe meer lichtinval.

Stalen deur op maat

Over de afwerking van de stalen deur is goed nagedacht. Door te kiezen voor een industriële afwerking van de deur past de deur goed bij het interieur van de woning. Het plaatje is nu écht compleet. Ten slotte hebben onze specialisten ervoor gezorgd dat de klink van de stalen deur helemaal in dezelfde stijl als de deur zelf is. Zo vormt het één geheel.

Het eindresultaat is daar. De lange en donkere hal is voorzien van voldoende lichtinval en de stalen deur is helemaal naar wens van de klant. Een geslaagd project!

Scroll naar boven